Sportsmassage

Dybdegående massage

Oprindeligt blev sportsmassage kun brugt før og efter atletikudøverne skulle præstere noget stort.

- I dag er sportsmassage blevet en udbredt behandlingsform også til almindelige udfoldelser, det være sig den tilbagevendende løbetur, tunge løft eller belastende arbejdsstillinger. Alt sammen aktiviteter, som kan medføre infiltrationer, populært kaldet ”myoser”, i musklerne.

- Sportsmassage både forebygger og behandler. Ved sportsmassage øges blodgennemstrømningen og musklerne restitueres dermed hurtigt.

- Gennem forskellige teknikker gennemarbejdes muskulaturen både på overfladen og i dybden, fra musklens udspring og til dens hæftning, og senerne strækkes og blødgøres.

 

Fysiurgisk massage

Mere nænsom massage

- afhjælper og forebygger spændinger, smerter, træthed og stress.

- Massagen giver en forøget blodgennemstrømning og dermed opvarmning af musklen som resulterer i stor afspænding og større bevægelighed.

- Løsner muskelsmerter og myoser som bl.a. afhjælper hovedpine.

- Forebygger arbejdsskader som ”musearme” der kommer af ensidig, gentagende bevægelser ved f.eks. computerarbejde

 

Medicinsk sportsakupunktur

Sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt.

- Sportsakupunktur er særdeles effektiv til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces på professionelle sportsfolk, der lever af deres sport, samt til de almindelige sene- og muskelgener.

- Behandlingsformen er en kombination af refleksakupunktur og triggerpunktsakupunktur og tilgodeser de fleste smerte- og skadesproblematikker.

- Akupunktur tilbydes seperat eller i kombination med massagebehandling.

 

Stole massage

Specielt fokus på skuldre/nakke, ryg og arme.

Stole massage er en massageform, der gives uden på tøjet og uden brug af massageolier. Massagen gives, mens du sidder i en afslappet stilling i en specieldesignet stol.

Massagen sætter gang i blodcirkulationen og anvendes både forebyggende og til dig som har hovedpine eller gener i nakke, skuldre og ryg. Varighed 15 minutter

 

Fordelene ved massage

 er uendelige

 så hvorfor ikke give dig selv den gave?

 

 

Sportsmassage © • Jernbane Allé 73, 2720 Vanløse • tlf. 28 96 95 56 • mail@sports-massage.dk

www.sports-massage.dk